Ajankohtaista

MidsummerBoogie camp tulossa kesäkuussa 2018. Paikkana edelleen Tanssikeskus Element Hyvinkää. Lisätiedot midsummerboogie@gmail.com

Uutiset

22.11.2017RankingLue lisää »19.12.2016Masi ja Anna aloittivat yhteisen kilpailutaipaleensaLue lisää »

YHTEYSTIEDOT

Satunnaiset kuvat

sam_0440

Masi Saurén

Aloitin tanssimisen 10-vuotiaana Helsingissä Stepupin tanssikoulussa showtanssilla, street-tanssilla, jazzilla ja breakdancella. Sitä ennen harrastin pari vuotta taitoluistelua sekä useamman vuoden judoa jossa myös kilpailin aktiivisesti.

Ensimmäiset kilpailuni olivat v. 1999 Suomen mestaruuskisat joista ei vielä silloin menestystä tullut. Sitä saavutin vasta seuraavina vuosina. mm. breakdancen alle 16-vuotiaiden Suomen mestaruuden sekä disco freestylen Suomen  mestaruuden.

Rock´n swingtanssit ja niistä etenkin boogie woogien löysin v. 2001. Kilpailin junioriluokassa menestyksekkäästi ensimmäisen parini Ann-Natalie Vuorisen kanssa. Aikuisluokkaan siirryttyäni minulla on ollut useita pareja ja olen lajin kolminkertainen Suomen mestari v. 2009- 2011 sekä PM-hopeaa v. 2009 ja PM-pronssia v.2012. Minulla on useita finaalisijoituksia World-cupin kisoista sekä pronssia Moskovasta v.2011.

Tällä hetkellä opetan  rock´n swingtansseja sekä street-tansseja , esiinnyn sekä kotimaassa että ulkomailla, luotsaan omaa BoogieStylez crewiäni, teen koreografioita erilaisille ryhmille ja annan yksityistunteja. Pidän boogie woogiesta siksi koska siihen ei tehdä mitään ennakoitua koreografiaa vaan tanssi syntyy siinä hetkessä ja on siksi haasteellista.

Tällä hetkellä tanssiparinani on vaimoni Anna Tyutyunyuk